WordPress VIP nedir? Faydalar Nelerdir? (Ve 3 Alternatif)

750 425 KreatifAjans

Son zamanlarda okuyucularımızdan biri bize WordPress VIP ve avantajları hakkında soru sordu? WordPress VIP, kurumsal ve büyük ölçekli web siteleri için yönetilen bir WordPress barındırma hizmetidir. Bu yazıda, WordPress VIP nedir, faydaları nelerdir ve bunun için bazı iyi alternatiflerin neler olduğunu açıklayacağız.

WordPress.com VIP - Benefits and Alternatives

WordPress VIP nedir?

WordPress VIP, kurumsal ve büyük ölçekli web siteleri için üst düzey yönetilen bir WordPress barındırma platformudur.

Satın alabileceğiniz en hızlı, en güvenli ve tamamen sorunsuz WordPress barındırma olduğu söyleniyor. Yüksek maliyetin yanı sıra, WordPress VIP’nin çok katı kodlama standartları ve süreçleri vardır, bu da çoğu şirket için uygun olmadığı anlamına gelir.

WordPress.com VIP’yi Kimler Kullanmalı?

WordPress.com VIP, yüksek trafik hacmini rakipsiz performans ve güvenlik ile işlemek için özel olarak tasarlanmış güçlü bir barındırma planıdır.

On milyonlarca sayfa görüntülemeye sahip büyük işletmeler ve yüksek trafikli web siteleri için uygundur.

WordPress.com VIP fiyatlandırması bir muammadır çünkü web sitesinde halka açık bir fiyatlandırma sayfası yoktur. Ancak araştırmalar, site başına minimum 5.000 ABD doları kurulum ücreti ile 5 web sitesine kadar planların aylık 5.000 ila 25.000 ABD Doları arasında değiştiğini göstermektedir.

Bu fiyat için sınırsız depolama alanı, bant genişliği, CDN ve özel destek alacaksınız.

İşte WordPress VIP kullanan en iyi markalardan bazıları.

1. Facebook

Facebook Newsroom

2. Spotify

Spotify

3. VentureBeat

VentureBeat

4. Kuvars

Quartz

5. Bugün ABD

USA Today

6. TechCrunch

TechCrunch

WordPress VIP’nin Faydaları

WordPress.com VIP, görev açısından kritik, yüksek trafik içeriği zengin bir web sitesini yönetmenin getirdiği acıyı ortadan kaldırdığı için kendi sınıfındadır. WordPress.com VIP kullanmanın temel avantajlarından bazıları şunlardır:

1. Tamamen Yönetilen WordPress Platformu

WordPress.com VIP, yönetilen bir WordPress barındırma platformundan daha fazlasıdır. Aşağıdaki yönetilen hizmetleri içerir:

  • Otomatik saatlik yedeklemeler
  • Proaktif güvenlik ve tarama
  • Çekirdek yazılım için otomatik güncellemeler
  • Üçüncü taraf eklentiler ve özel kod için inceleme süreci
  • Çalışma süresi ve performans izleme
  • Yoğun trafik artışlarını göz kırpmadan gidermek için otomatik ölçeklendirme
  • Bu, web sitenizde herhangi bir kesinti yaşamadan sizin için her şeyi halleden kendi geliştirme ekibinize sahip olmak gibidir.

    2. Planlama ve Eğitim

    Her WordPress.com VIP planı, web sitenizin ayrıntılı bir planlaması ve strateji değerlendirmesiyle başlar. Bu süre zarfında, WordPress.com’un VIP ekibi, ihtiyaçlarınızı ve ne yapmak istediğinizi gözden geçirmek için ekibinizle birlikte çalışacaktır.

    Ekip ayrıca projeniz için temayı (web sitesi tasarımı) ve WordPress eklentilerini seçmenize yardımcı olacaktır. Zaten geliştirilmiş bir temanız varsa, kodun her satırını gözden geçireceklerdir. Aynı şey üçüncü taraf eklentiler ve platformun kodlama ve güvenlik standartlarıyla uyumlu olduğundan emin olmak için tüm özel kodlar için de geçerlidir.

    Geliştirme ekibinizi platform, güvenlik ve performans hakkında eğitecekler. Bu eğitim, WordPress VIP’nin sağlam içerik yönetimi ve yayınlama özelliklerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için web sitenizin editörlerine, yazarlarına ve yöneticilerine de uzanır.

    3. En İyi Performans ve Çarpıcı Hızlı Hız

    WordPress.com VIP için tüm barındırma platformu, en iyi WordPress performansını sunmak için optimize edilmiştir. Önbelleğe alma, kod optimizasyonu, CDN hizmeti veya eklentiler konusunda endişelenmenize gerek yok.

    WordPress VIP platformu, dünya çapında 20 veri merkezinden oluşan bir dağıtım ağı tarafından sunulmaktadır. Bu size en iyi ilk zaman bayt sonucunu, gecikmeyi, SSL güvenliğini ve DDOS saldırılarına karşı korumayı sunar.

    4. En İyi WordPress Güvenliği

    Tüm WordPress.com VIP web siteleri, kaba kuvvet ve diğer saldırı türlerini proaktif olarak engellemek için özel olarak oluşturulmuş bir altyapı ve WordPress en iyi güvenlik uygulamaları ile korunmaktadır. Tüm web sitesi trafiğiniz uçtan uca tamamen şifrelenecektir.

    Her özel kod parçası manuel olarak incelenir ve bu, web sitenizi potansiyel olarak savunmasız kod çalıştırmasını önlemek için başka bir güvenlik katmanı ekler.

    WordPress.com VIP için alternatifler

    Avantajlarına rağmen, WordPress.com VIP, öncelikle maliyeti nedeniyle herkes için değildir. Ancak birçok şirket, web sitelerinde değişiklik yapmak için geçmeleri gereken ek kısıtlamaları ve süreçleri beğenmez.

    Neyse ki WordPress’in büyümesi nedeniyle, WordPress.com VIP ile benzer seviyelerde barındırma planları sunmak için adım atan başka WordPress barındırma sağlayıcıları da var.

    E-ticaret ve yüksek ölçekli web siteleri için kurumsal sınıf barındırma hizmetleri sunan WordPress.com VIP’ye en iyi alternatiflerimizi burada bulabilirsiniz.

    1. WP Motoru

    WP Engine, piyasadaki en popüler yönetilen WordPress barındırma hizmetidir. Kurumsal teklifleri aynı zamanda yüksek trafikli web siteleri ve kurumsal müşteriler için en iyi WordPress.com VIP alternatifidir.

    WP Engine’in kurumsal planı, yüksek yedeklilik, ölçeklenebilir ve tamamen yönetilen bir barındırma çözümüdür. Platformları, özel optimizasyonlarla Amazon web hizmetleri ve Google Cloud Platform üzerine inşa edilmiştir. Üstelik, sayfa yükleme hızını artırmak için kendi tescilli önbelleğe alma çözümlerini kullanıyorlar.

    Aynı zamanda küresel CDN, yönetilen ilk katılım, özel destek yanıtı ve 7/24 performans ve güvenlik izleme içerir.

    WP Engine, Under Armour, AMD, SoundCloud, JobVite, Thomson Reuters ve daha fazlası dahil olmak üzere en iyi web sitelerine ev sahipliği yapıyor.

    2. Sıvı Web

    Liquid Web, kurumsal müşteriler için özel planlar da dahil olmak üzere çok sayıda barındırma planı sunan başka bir güvenilir yönetilen WordPress barındırma sağlayıcısıdır. Motorola, Red Bull, ESPN ve United Way gibi birçok büyük markaya hizmet veriyorlar.

    Kendi veri merkezlerine sahipler ve telefon, canlı sohbet ve e-posta yoluyla 24/7 ABD tabanlı destek sunuyorlar. Yönetilen tüm barındırma planlarında fazlalık ücreti, yönetilen eklenti güncellemeleri ve WordPress sitenizde hangi eklentileri kullandığınız konusunda sınır yoktur.

    3. SiteGround

    SiteGround, kısa süre önce Enterprise barındırma alanına giren resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısıdır. İhtiyaçlarınız için özel olarak tasarlanmış tamamen özel altyapı sunma konusunda uzmanlaşmıştır. Servisleri% 100 yönetiliyor ve tüm yıl boyunca 7/24 sizinle birlikte çalışan özel destek ekibine sahip oluyorsunuz.

    Geçen yıl, WPForms, MonsterInsights ve OptinMonster dahil olmak üzere tüm e-Ticaret web sitelerimizi SiteGround Enterprise yapısına geçirdik ve bu karardan daha mutlu olamayız. Destekleri, Slack, e-posta ve doğrudan kişisel telefonlarla kesinlikle birinci sınıftır.

    Bu makalenin, WordPress VIP, avantajları ve alternatifleri hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacağını umuyoruz. İşletme web siteleri için sahip olunması gereken WordPress eklentileri listemizi de görmek isteyebilirsiniz.