WordPress Web Siteniz İçin En İyi 17 BuddyPress Teması

750 425 KreatifAjans

WordPress web siteniz için en iyi BuddyPress temalarını mı incelemeleri?

BuddyPress, WordPress’in kardeş projesidir. Herhangi bir kod yazmadan WordPress web sitenizin üzerine bir sosyal ağ oluşturmanıza olanak tanır.

Bu yazıda, WordPress web siteniz için en iyi BuddyPress temalarının bazılarını paylaşacağız.

Best BuddyPress Themes for WordPress Website

BuddyPress ve WordPress ile Çevrimiçi Topluluğunuzu Oluşturma

WordPress, piyasadaki en iyi web sitesi oluşturucusudur. BuddyPress ile bir sosyal topluluk oluşturmak çok esnektir.

2 tür WordPress web sitesi vardır. Bir barındırma çözümü olan WordPress.com ve kendi kendine barındırılan bir platform olan WordPress.org. Ayrıntılı talimatlar için WordPress.com ile WordPress.org arasındaki fark ihtiyacınız kılavuzumuza göz atmalısınız.

BuddyPress eklentisini kullanmak için, kendi kendine barındırılan bir WordPress.org web kendi ihtiyacınız olacak. WordPress’in tüm işlevlerine erişmenizi sağlar. Ayrıca BuddyPress ile kutudan çıkarmaz çalışır.

BuddyPress, artık sitenizde genişletilmiş üye oluşturmalarına, mesajlaşma gerçekleştirmelerine, birbirlerini arkadaş olarak eklemelerine ve daha pek çok şeye olanak tanır.

İnsanların sitenizde sosyalleşmesini gerektiren ideal bir seçenektir. Ayrıca LearnDash gibi bir LMS eklentisine sahip bir e-öğrenme parçası olarak da kullanılabilir.

Başlamadan önce ayrıca bir alan adı ve web barındırma satın almadan önce. Alan adı, wpbeginner.com veya google.com gibi sitenizde web adresidir. Web barındırma, tüm web sitesi dosyalarınızın depolanmasıdır.

Bluehost boşaltma. Dünyanın en büyük barındırma şirketlerinden birinden ve resmi bir WordPress barındırma hizmeti.

Kreatif Ajans kullanıcıları için Bluehost, ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada BÜYÜK bir indirim sunar.

Hosting satın sonra devam edip WordPress’i kurabilirsiniz. Ayrıca, bir web nasıl kılavuz nasıl yapılacağına süt adım adım adım takip etmelisiniz.

Ardından, BuddyPress eklentisini kurmanız ve etkinleştirmeniz gerekir. Daha fazla detay için, bir WordPress eklentisinin nasıl kurulacağına dair adım kılavuzumuza bakın.

Şimdi, BuddyPress için web sitenizin harika görünmesini sağlayacak en iyi WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, çok amaçlı bir yaklaşım ve kolay bir kurulumla oluşturulmuş modern bir WordPress temasıdır. Farklı kuruluşlar ve işletmeler için birden fazla şablonla birlikte gelir. Her şablon, tasarım özellikleri ve benzersizdir.

Astra temasının en iyi yanı, Elementor Pro ve Beaver Builder gibi sürükle ve bırak sayfa oluşturucularla uyumluluğudur. Tema ayrıca, bir topluluk oluşturmak için BuddyPress de dahil olmak üzere, üçüncü taraf WordPress eklentilerini çıkarmaz çıkarmaz.

2. OceanWP

OceanWP, onun tür web sitesi için teklif klasik bir ücretsiz WordPress temasıdır. Tek tıklamayla ithalatçıya sahip ücretsiz ve ücretli demo siteleri içerir. Tema ayrıca geliştirilmiş özellikler için premium uzantılar sunar.

Kurulumu çok hızlı ve kolaydır. OceanWP, BuddyPress entegrasyonu ve güçlü WordPress sayfa oluşturucuları için destek içeren bir örnek topluluk web sitesi için çok uygundur.

3. Divi

Divi, güçlü bir sayfa oluşturucu ile birlikte gelen popüler bir WordPress temasıdır. Hiç bir kodu düzenlemeden sıfırdan elde bir BuddyPress topluluğu kurmak için tek aşamalı bir pakettir.

Tema, web sitenizde yazı yazarken size üstünlük sağlama görsel bir düzenleyiciye sahiptir. Başa basın. Sitenizi hızlı ve kolay bir şekilde kurmak için tek tıklamayla yüzlerce sayfa şablonu sunar.

Divi SEO dostudur, bu WordPress siteniz Google’da ve diğer arama motorlarında iyi sıralanır.

4. Hestia Pro

Hestia Pro, iş ve profesyonel web siteleri için bildirim ve duyarlı bir WordPress temasıdır. Kolay özelleştirme seçenekleri için üçüncü taraf sürükle ve sayfa oluşturucularını tam olarak takma.

Tema, bir topluluk için BuddyPress eklentisi ile uyumludur. İçeride, web siteniz için temel olarak kullanabileceğiniz birden çok sayfa düzeni bulunabilecek.

Hestia Pro, topluluk sitenize bir satış Eklemek ve ürün satmak, WooCommerce ile entegre olur. Ayrıca, retinaya hazırdır ve kullanım tasarım kullanım amacı ile BuddyPress siteniz tüm cihazlarda harika görünecektir.

5. Ultra

Ultra, bir çok amaçlı WordPress temasıdır. Müzik, yemekler, restoranlar, dijital ajanslar, yaşam tarzı, moda ve diğer işletmeler için birkaç hazır web sitesi şablonuyla birlikte gelir.

Sitenizin daha fazla genişletmek için kullanabileceğiniz bir paket eklentiye sahiptir. Yerleşik Themify Builder ile bir alin topluluk veya dil kurslar web sitesi kurmak ve özelleştirmek daha kolaydır.

6. Magazine Pro

Magazine Pro, harika bir WordPress dergi temasıdır. Çevrimiçi bir iş haber vermeyi güçlü ve güvenilir kılan Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.

İçeriğini son derece okunabilir kılan geniş bir düzene sahiptir. Tema ayrıca, profesyonel reklamları görüntüleme ve daha fazla para kazanmak için birden fazla reklam alanı sunar.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başladı!

7. Noozbeat

Noozbeat, BuddyPress ile uyumlu modern bir WordPress dergi temasıdır. Kullanıcıların içeriğinizle etkileşimde kalmasını sağlamaya odaklanan bir dergi düzenine sahiptir. Sınırsız renk seçenekleri, birden fazla kategori düzeni, bir kenar çubuğu ve hazır reklam spotlarına sahiptir.

İçeride ayrıca sosyal ağ, Twitter, Instagram, içerik keşfi ve daha fazlası için özel widget’lar bulacaksınız. Öğeleri açıp kapatmanıza, logonuzu eklemenize, arka plan değiştirmenize ve daha pek çok şeye imkan tanıyan özel tema seçenekleri paneline sahiptir.

8. Harika Şeyler

Cool Stuff, BuddyPress, dergi, haber ve bloglama web siteleri için muhteşem bir WordPress temasıdır. Geleneksel 2 sütunlu blog düzenine sahip modern bir ana sayfaya sahiptir. Filtrelenebilir bir portföy, hizmetler, etkinlikler ve üyeler kategoriler için bölümler içerir.

Cool Stuff süper esnektir ve sosyal medya paylaşımı, resim kaydırıcısı, iletişim formu ve Google Haritalar desteği gibi harika özelliklerle birlikte gelir.

9. Pusula

Compass, özelleştirilebilir ve sofistike bir topluluk WordPress temasıdır. Bloglar, dergiler ve iş web siteleri için uygun olan Compass, BuddyPress ile tamamen uyumludur. Harika bir BuddyPress WordPress temasıdır.

Pusula, aslında widget’lı bir ana sayfa düzenine sahiptir; bu, ana sayfanız ayarlamak için özel widget’lar ekleyebileceğiniz gelir.

Ana sayfa, içeriğinizi güzel bir sekilde düzenlemek Için ÖNE çıkan görselleri ettik İçerik kategorilerinizi kullanır. Mobil uyumlu bir resim kaydırıcısına sahiptir ve tüm tema seçeneklerinin özelleştiricisinde ayarlanması kolaydır.

10. Köşe Yazarı

The Columnist dergi, haberler, bloglar, bbPress ve BuddyPress web siteleri için ücretsiz bir WordPress temasıdır. Farklı düzen Ana Sayfası Için seçimler, arşivler, tek sayfalarda ile geliyor bbPress BuddyPress ettik.

Duyarlı bir kaydırıcı ve dört renk şeması içerir. İçeriğiniz 4 sütunlu bir düzende görüntülenebilir.

11. Siyah Beyaz Pro

Monochrome Pro çekici bir minimalist tasarıma sahiptir. Daha temiz ve sofistike bir görünüm için güzel tipografiye ve geniş bir düzene sahiptir.

Genesis Çerçevesinin kaya gibi sağlam temeli üzerine inşa edilmiş, bu öylesine siteniz şöyledir. Monochrome Pro insanların sosyalleşebileceği bir BuddyPress web sitesi oluşturmak için ihtiyaç duyacağınız çeşitli tema seçeneklerine sahiptir.

12. Modüller

Modüller, gerçekten esnek ve kullanımı kolay modern, çok amaçlı bir BuddyPress temasıdır. Başlamak için 1 tıklamayla içeri aktarılabilir ve kendi başladığınız sitelerle birlikte gelir.

Ayrıca temayla birlikte gelen modülleri de beğeneceksiniz. Modüller teması, BuddyPress, WooCommerce ve eCommerce eklentileri ve tüm büyük WordPress eklentileri ile tamamen uyumludur.

13. Neve

Neve, mobil cihazlara öncelik veren bir yaklaşıma sahip mükemmel bir WordPress temasıdır ve onu BuddyPress web sitesi için en iyi seçeneklerden biri yapar. Hızlı ve hafiftir, bu yüzden sayfa yükleme süresi minimumdur.

Esnek tema seçenekleriiyle, kod bilgisi olmayan yeni uygulamalar için kolaylıkla kullanılabilir. Neve ayrıca Beaver Builder, Görsel Besteci, SiteOrigin ve Divi Builder gibi birçok sayfa oluşturucu ile sorunsuz bir şekilde entegre olur.

14. Spencer

Spencer, girişimciler ve blog yazarları için güzel bir WordPress temasıdır. Sadece birkaç tıklamayla topluluk web sitesi oluşturmak için BuddyPress’i tam olarak meme.

Tema, özel bir arka plan resmine sahip tam ekran düzenine sahiptir. Cardio ZAMANDA Birden Fazla DUYARLI düzen, Yapışkan Bir gezinme menüsü, harekete geçirici mesaj düğmeleri daha fazlasını İçerir ettik.

Spencer, WPML ile bütünleşen çok dilli bir temadır. Küresel bir topluluk oluşturmanıza yardımcı olmak için RTL dilleriyle çalışır.

15. ExS

ExS, onun tür web sitesi için oluşturulmuş ücretsiz bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Kendi sosyal ağınızı kolayca keşfedebileceğiniz için BuddyPress’in yanı sıra bbPress eklentisini ve diğer WordPress eklentileri derleme. Hatta bunu bir şirket intraneti veya extranet sitesi için de kullanabilirsiniz.

Tema özellikleri bir etkinlik takvimi, üstbilgi ve altbilgi düzenleri, blog düzenleri ve sınırsız renk kullanım içerir. Özelleştirme söz konusu olduğunda, ExS, WPBakery, Brizy ve daha fazlası gibi popüler sayfa oluşturucularla uyumludur.

16. Inspiro

Inspiro, fotoğraf ve video web siteleri için profesyonel bir WordPress temasıdır. Özel bir tam ekran video arka planı ve YouTube, Vimeo ve kendi barındırılan videoları destekleyen bir video slayt gösterisine sahiptir.

Ayrıca resim galerisi eklentileri, portföy eklentileri vb. İle entegre olur. Inspiro ayrıca BuddyPress eklentisini kutudan çıkarır.

17. Vasco

Vasco, WordPress web siteleri için bir seyahat blogu temasıdır. Seyahatle ilgili sosyal ağlar ve topluluklar oluşturmak için BuddyPress ile entegre olur.

Widget’lı bir ana sayfası hızlı bir şekilde ayarlamak için özel widget’ları sürükleyip bırakmanıza izin verir. Tema ayrıca, web siteniz için bir logo oluşturmak için özelleştirilebilir şekiller sunar.

Bu makalenin BuddyPress için en iyi WordPress temalarını verilen yardımcı yardımcı umuyoruz. Çevrimiçi topluluğunuzu büyütmenize Yardımcı olacak tr iyi e-posta pazarlama Hizmetlerine İlişkin kılavuzumuza da göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta bulabilirsiniz.