WordPress Web Siteniz İçin Özel Logo Alabileceğiniz En İyi 8 Yer

750 425 KreatifAjans

WordPress web siteniz için özel bir logo almak ister misiniz? Özel bir logo, markanızı oluşturmanıza yardımcı olur ve web sitenizi öne çıkarır. Bu yazıda, küçük bir bütçeyle web siteniz için özel bir logo alabileceğiniz en iyi yerlerden bazılarını göstereceğiz.

Best places to get a custom WordPress logo

Neden Özel Logo Almalısınız?

Logolar, işletmeler ve kuruluşlar tarafından kullanılan temsili görüntülerdir. Bir kuruluşun işinin, değerlerinin ve misyonunun görsel bir temsilini gösterirler.

Müşterilerin bir markayı nasıl gördüklerinde de önemli bir rol oynarlar. En iyi büyük markalara bakın, logolarının çoğunu kolaylıkla tanıyabilirsiniz. Marka tanınırlığı, müşteri güvenini ve sadakatini fazla mesai kazanmanıza yardımcı olur.

Çoğu WordPress teması, özel logo yükleme seçeneğiyle birlikte gelir. Bu logo aynı zamanda site simgesi veya favicon olarak da kullanılabilir.

Şimdi sorun şu ki, hepimiz grafik tasarımcı değiliz. Bir görüntü düzenleme programı kullanarak özel bir logo oluşturmayı deneyebilirsiniz, ancak profesyonel görünmeyebilir.

Markanız için profesyonel bir imaj istiyorsanız, web siteniz için özel logonuzu oluşturması için birini işe almanıza yardımcı olur.

Bununla birlikte, bütçe dahilinde özel bir WordPress logosu almak için en iyi yerlerden bazılarına göz atalım.

1. 99 tasarım

99designs

99designs, geniş bir tasarımcı topluluğunun bulunduğu bir tasarım yarışması pazarıdır. Siz ve tasarımcılar arasında aracı görevi görür.

Bir sipariş verdiğinizde, 99designs bunu, tasarımlarını gönderen tasarımcılara yaptırır. En çok beğendiğiniz tasarımı seçebilirsiniz ve sadece o tasarımcıya para ödenir. Bu size, farklı geçmişlere ve beceri düzeylerine sahip tasarımcılardan farklı özel logo fikirleri alma avantajı sağlar.

2. Logojoy

Logojoy

Kendi özel logonuzu oluşturmak ister misiniz? Logojoy, tasarımcı olmayanlar için kullanımı kolay, DIY, logo oluşturucusudur. Diğer web tabanlı grafik tasarım araçlarından farklı olarak Logojoy, tıpkı bir tasarımcının yapacağı gibi logolar oluşturmak için yapay zeka ve gelişmiş öğrenme algoritmaları kullanır.

Logojoy’un basit sihirbazı, işletmenizi tanımlamak için kendi renklerinizi, resimlerinizi ve sözcüklerinizi seçmenize yardımcı olur. Bundan sonra, iyi hazırlanmış ve profesyonel görünen tasarımlar üretir.

Düşük çözünürlüklü bir logo için fiyatlandırma planları 20 $ ‘dan başlıyor. Daha yüksek fiyatlandırma planları size yüksek çözünürlüklü dosyalar, telefon desteği, renk paleti, marka yönergeleri ve daha fazlasını sunar.

3. Salya

Dribble

Dribble, tasarımcı ve sanatçılardan oluşan çevrimiçi bir topluluktur. Profesyonel grafik tasarımcıları, sanatçılar ve illüstratörler için çalışmalarını paylaştıkları ve diğer kullanıcıların beğenebilecekleri, beğenebilecekleri ve yeniden paylaşabilecekleri Pinterest olarak düşünün.

Dribble sadece bir ilham kaynağı değildir. Aynı zamanda serbest çalışma için tasarımcıları işe almak için bir platform görevi görür. Tasarımcılara göz atabilir, portföylerini inceleyebilir ve onları işe almak için doğrudan onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Bir işin maliyeti aslında yaklaştığınız serbest meslek sahibine, uzmanlığına ve beceri düzeyine bağlı olacaktır. Dribble, web siteniz için en ucuz özel logoyu bulabileceğiniz yer olmayabilir, ancak çok daha iyi kalite elde etmenize yardımcı olabilir.

4. Fiverr

Fiverr

Fiverr, dünyanın her yerinden en büyük çevrimiçi serbest çalışan topluluklarından biridir. Serbest çalışanlar arasındaki rekabet nedeniyle, diğer yerlere göre çok daha az parayla bir logo tasarımı oluşturmak için bir tasarımcı kiralayabilirsiniz.

Fiverr topluluğu, müşteri geri bildirimlerine göre organize edilir. Olumlu geri bildirimi daha yüksek olan serbest çalışanlar, henüz yeterli incelemeye sahip olmayan yeni serbest çalışanlardan daha fazla ücret alma eğilimindedir.

Logo yalnızca birkaç kuruşa mal olsa da, bu serbest çalışanların genellikle küçük değişikliklerle logo şablonlarını kullandığını bilmek önemlidir.

5. Upwork

Upwork

Fiverr’e benzer şekilde Upwork, serbest çalışanlar, girişimciler ve tasarımcılardan oluşan çevrimiçi bir topluluktur. Bir iş ilanı vermenize ve serbest çalışanlardan gelen teklifleri kabul etmenize olanak tanır. Daha sonra bu serbest çalışanları inceleyebilir, onlarla röportaj yapabilir ve çalışmak istediğiniz kişiyi işe alabilirsiniz.

Upwork, hem serbest çalışanlar hem de müşteriler için tarama araçlarına sahip güçlü bir topluluğa sahiptir. Serbest çalışanlar, yeterliliklerini ve becerilerini kanıtlamak için çevrimiçi testlere katılabilir. Upwork ayrıca çeşitli ödeme yöntemleri, faturalar sunar ve müşterilerin yalnızca onayladıkları iş için ödeme yapmalarına izin verir.

6. DesignCrowd

DesignCrowd

DesignCrowd, bir tasarım yarışması pazarı ve çevrimiçi bir tasarımcı topluluğudur. Proje özetini doldurarak, logo tasarım türünüzü seçerek ve tasarımcıların takip etmesi için ayrıntılı bir açıklama sağlayarak bir projeye başlayabilirsiniz.

Ardından, yarışma ilanı ücretini ödeyecek ve bütçenizi DesignCrowd’a yatıracaksınız. Projenizi yayınladıktan sonraki 30 gün içinde para iadesi istemenize olanak tanıyan bir para iade garantisi sunarlar. Özel bir logo tasarımını beğendiğinizde, bir bütçe ayırabilirsiniz.

7. Serbest Çalışan

Freelancer

Freelancer, küresel bir serbest çalışan topluluğudur. Gezegenin her köşesinden farklı beceri seviyelerine sahip web tasarımcıları, geliştiriciler, grafik tasarım, ses / video, çevrimiçi pazarlama uzmanları bulabilirsiniz.

Diğer birçok serbest çalışan web sitesi gibi, Freelancer, özel logo projenizi bir iş olarak yayınlamanıza ve serbest çalışanlardan teklifleri kabul etmeye başlamanıza olanak tanır. Serbest çalışan profillerini, geçmiş işleri, geri bildirimleri ve derecelendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Doğru serbest çalışanı bulduğunuzda, onları işe alabilirsiniz. Projenin tamamlanmasının ardından, çalışmayı inceleyip kabul edip ödemeyi serbest bırakabileceksiniz.

8. KişiPerHour

PeoplePerHour

PeoplePerHour, serbest çalışanlardan ve profesyonellerden oluşan bir topluluktur. Saatlik işlere (sabit fiyatlı işler) göz atabilir, iş ilan edebilir veya yarışma düzenleyebilirsiniz. Serbest çalışanlara kategorilere göre göz atabilir, profillerini ve portföylerini görüntüleyebilirsiniz.

Bir iş ilan ettiğinizde, Workstream panonuza erişebilirsiniz. Çalışmayı yönetip inceleyeceğiniz, serbest çalışanlarla iletişim kuracağınız ve PeoplePerHour personelinden destek alacağınız yer burasıdır. Logo tasarımından memnun kaldığınızda, ödemeyi serbest çalışmaya bırakabilirsiniz.

Bu makalenin, web siteniz için özel bir logo alabileceğiniz en iyi yerleri bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. İletişim formu sayfası tasarımının en iyi örnekleri hakkındaki makalemizi de görmek isteyebilirsiniz.