WordPress’e Özel Gösterge Tablosu Widget’ları Nasıl Eklenir

750 425 KreatifAjans

Her gün WordPress için çıkan tonlarca yeni tema var, ancak hiçbiri bu özelliği kullanmıyor gibi görünüyor. WordPress geliştiricileri, destek bilgilerini içeren özel kontrol paneli widget’ı eklemelidir. Bu yazıda size WordPress’te pano widget’larını nasıl özelleştirebileceğinizi göstereceğiz.

Bu kodu temanızın functions.php dosyasına veya siteye özel bir eklentiye eklemeniz yeterlidir.

add_action('wp_dashboard_setup', 'my_custom_dashboard_widgets'); function my_custom_dashboard_widgets() { global $wp_meta_boxes; wp_add_dashboard_widget('custom_help_widget', 'Theme Support', 'custom_dashboard_help'); } function custom_dashboard_help() { echo '<p>Welcome to Custom Blog Theme! Need help? Contact the developer <a href="mailto:yourusername@gmail.com">here</a>. For WordPress Tutorials visit: <a href="https://www.kreatifajans.com/blog" target="_blank">Kreatif Ajans</a></p>'; }

E-postayı değiştirmeyi ve başka faydalı bilgiler eklemeyi unutmayın.

Bu kod, istemciler için özel temalar oluştururken çok yardımcı olabilir.

Sonuç:

Custom dashboard widget in WordPress

Bu makalenin, WordPress’te özel pano widget’ını nasıl ekleyeceğinizi öğrenmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Gereksiz öğelerin WordPress yönetici alanından nasıl kaldırılacağına ilişkin kılavuzumuzu da görmek isteyebilirsiniz.

Cevap bırakın