WordPress’te Güzel Fiyatlandırma Tabloları Nasıl Eklenir (Kodlama Gerekmez)

750 425 KreatifAjans

WordPress sitenize güzel fiyat tabloları eklemek ister misiniz? Fiyatlandırma tablolarının, kullanıcıların satın alma kararlarını nasıl verdikleri üzerinde büyük etkisi vardır. Taraması kolay güzel fiyat tabloları eklemek, kullanıcıların doğru ürünü seçmesine yardımcı olur. Bu da dönüşümlerinizi ve satışlarınızı artırmanıza yardımcı olur. Bu yazıda, herhangi bir kod yazmadan WordPress’e nasıl güzel fiyat tabloları ekleyeceğinizi göstereceğiz.

How to add beautiful pricing tables in WordPress

Yapmanız gereken ilk şey, Easy Pricing Tables eklentisini yüklemek ve etkinleştirmektir. Daha fazla ayrıntı için, bir WordPress eklentisinin nasıl kurulacağına dair adım adım kılavuzumuza bakın.

Tek bir site lisansı için 29 $ ‘dan başlayan fiyatlarla premium bir eklentidir.

Etkinleştirmenin ardından eklenti, WordPress yönetici çubuğunuza bir ‘Fiyatlandırma Tabloları’ menü öğesi ekler. Üzerine tıklamak sizi eklentinin ayarlar sayfasına götürecektir.

Enter your license key

Lisans anahtarınızı girmeniz istenecektir. Bu bilgileri, eklentinin web sitesinde ve eklentiyi satın aldıktan sonra aldığınız e-postada hesabınızdan alabilirsiniz.

Lisans anahtarınızı girdikten sonra, ayarlarınızı kaydetmek için değişiklikleri kaydet düğmesine tıklayın.

Artık fiyatlandırma tabloları oluşturmaya hazırsınız.

İlk Fiyat Tablonuzu Oluşturma

WordPress’te bir fiyatlandırma tablosu oluşturmak için, Fiyatlandırma Tabloları »Yeni Sayfa Ekle’ye gidin.

Aralarından seçim yapabileceğiniz mevcut şablonların önizlemelerini göreceksiniz.

Select a template for your pricing table

Bir şablon seçtikten sonra, tablo içeriğini girmek için ‘İçerik’ sekmesine tıklayın.

Tablo içerik alanında, farklı alanlara sahip sütunlar göreceksiniz.

Önce bir plan adı, ardından fiyatlandırma ve özellikler eklemeniz gerekir. Bundan sonra, düğme metnini ve URL’sini girmeniz gerekir.

Editing pricing table contents

‘Yeni Sütun’ düğmesine tıklayarak kolayca yeni bir sütun ekleyebilirsiniz.

Genellikle fiyat tablolarında, bir planın öne çıkan veya en popüler olarak işaretlendiğini fark edebilirsiniz. Bunu, fiyatlandırma tablonuzda vurgulamak istediğiniz belirli sütun için özellik sütunu düğmesine tıklayarak da yapabilirsiniz.

Fiyatlandırma tablosu sütunlarınız için içerik eklemeyi tamamladığınızda, ‘Tasarım’ sekmesine geçebilirsiniz. Burası, fiyatlandırma tablonuzun görsel görünümünü değiştirebileceğiniz yerdir.

Customizing pricing table design and colors

Renkleri, yazı tipi boyutlarını, sütun arka planlarını vb. Değiştirebilirsiniz.

İşiniz bittiğinde, tablonuzun nasıl göründüğünü görmek için Kaydet ve Önizle düğmesine tıklayabilirsiniz.

Pricing table preview

Herhangi bir şeyi değiştirmek isterseniz, bunu tabloyu düzenleyerek yapabilirsiniz. İşiniz bittiğinde Dağıt (Kısa Kod Al) düğmesine tıklayın.

Daha sonra, bu fiyatlandırma tablosunu herhangi bir WordPress gönderisine veya sayfasına eklemek için ihtiyacınız olan kısakodu içeren bir açılır pencere göreceksiniz.

Copy the pricing table shortcode

Yapmanız gereken tek şey, kısa kodu kopyalayıp fiyatlandırma tablosunu görüntülemek istediğiniz postanıza veya sayfanıza eklemektir.

Umarız bu makale, herhangi bir kodlama olmadan WordPress’e güzel fiyat tabloları eklemeyi öğrenmenize yardımcı olmuştur. İşletme web siteleri için temel WordPress eklentilerini de görmek isteyebilirsiniz.