Yazarlar için En İyi 25 Minimalist WordPress Teması

750 425 KreatifAjans

Yazarlar için en iyi minimalist WordPress temalarını mı arıyorsunuz?

Çoğu WordPress teması, okunabilirlikten çok satışa odaklanan iş web siteleri için tasarlanmıştır. Bir yazar olarak, kullanımı kolay ve içeriğinizi öne çıkaran bir tema istiyorsunuz.

Bu yazıda, yazarlar ve blog yazarları için en iyi minimalist WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best Minimalist WordPress Themes for Writers

WordPress ile Yazarlar İçin Minimalist Bir Web Sitesi Oluşturma

WordPress, piyasadaki en popüler web sitesi oluşturucusudur. Tüm dünyadaki yazarların ve blog yazarlarının en iyi tercihi.

İki tür WordPress web sitesi vardır. Bir barındırma çözümü olan WordPress.com ve kendi kendine barındırılan WordPress olarak da bilinen WordPress.org. Daha fazla ayrıntı için WordPress.com ile WordPress.org arasındaki tam karşılaştırmamıza bir göz atın.

Minimalist bir web sitesi oluşturmak için, kendi kendine barındırılan WordPress’e ihtiyacınız var. Oldukça esnektir ve ihtiyacınız olan tüm özellikleri kutusundan çıkarır çıkarmaz sunar.

Başlamadan önce, WordPress web sitenizi başlatmak için bir alan adına ve web barındırmaya ihtiyacınız olacak.

Alan adı, wpbeginner.com veya google.com gibi sitenizin web üzerindeki adresidir. Web barındırma, tüm web sitesi dosyalarınızın depolanmasıdır.

Bluehost kullanmanızı öneririz. Popüler bir web barındırma sağlayıcısı ve resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma ortağıdır.

Bluehost, Kreatif Ajans kullanıcıları için ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 65 indirim sunuyor.

Hosting satın aldıktan sonra, sitenizi kurmak için bir web sitesinin nasıl yapılacağına dair eksiksiz kılavuzumuzu kullanın.

Şimdi, kullanabileceğiniz yazarlar ve blog yazarları için en iyi minimalist WordPress temalarına bir göz atalım.

1. Astra

Astra, birçok muhteşem minimalist şablona sahip WordPress için hafif bir temadır. E-Kitap Yazarı şablonu yazarlar için mükemmeldir. Net tipografiye ve çok sayıda beyaz alana sahiptir.

Astra’yı kutusundan çıkarır çıkarmaz kullanabilir veya tam istediğiniz gibi görünmesi için ince ayar yapabilirsiniz. Yeni başlayanlar için uygundur, aynı zamanda güç ve esneklik sunar.

Daha da iyisi, WordPress SEO’nuzu (arama motoru optimizasyonu) geliştirmenize yardımcı olabilecek hızlı ve hafif bir temadır. Bu, sitenizin Google’da ve diğer arama motorlarında daha iyi sıralanacağı anlamına gelir.

2. Ultra

Ultra, her tür web sitesi için uygun, modern ve duyarlı bir WordPress temasıdır. Yazarlar, blog yazarları, yazarlar ve hikaye anlatıcılar için güzel ve minimalist bir şablonla birlikte gelir.

Tam genişlikte özel bir arka plan resmine, metin parçalarına, harekete geçirici mesaj düğmesine, farklı gönderi formatlarına ve daha fazlasına sahiptir. Düzen, yeni okuyucuların hemen ilgisini çekmek için canlı ve çekici.

Ultra ayrıca SEO dostudur ve sitenizin arama motorlarında bulunmasına yardımcı olur.

3. Hestia Pro

Hestia Pro, yazarlar, blog yazarları ve içerik oluşturucular için çok amaçlı minimalist bir WordPress temasıdır. Hazır sayfa düzenlerine sahip birden fazla web sitesi şablonu sunar.

Temanın renk seçenekleri, yazı tipi stili, özel bir arka plan, üstbilgi ve altbilgi düzenleri ve daha fazlası vardır. WordPress sayfa oluşturucularını ve yerleşik WordPress blok (Gutenberg) düzenleyicisini destekler.

4. OceanWP

OceanWP, en iyi ücretsiz WordPress temalarından biridir. Blogunuzu hızlı bir şekilde başlatmak için düzinelerce yerleşik demo sitesi sunar. Yazarlar için harika bir premium benzeri ücretsiz minimalist tema.

OceanWP, tam SEO optimizasyonu ile makalelerinizi arama motorlarında sıralamanıza ve daha fazla trafik almanıza yardımcı olur. Sitenizi bu temayla kurmak hızlı ve kolaydır ve bir çevrimiçi mağaza oluşturmak için kolayca bir e-ticaret eklentisi ekleyebilirsiniz.

5. Divi

Divi, popüler bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Yazarlar veya hemen hemen her bloglama alanı için uygun minimalist şablonlar dahil yüzlerce sayfa düzeniyle birlikte gelir.

Divi ile, kolay özelleştirme için yerleşik bir sayfa oluşturucu da elde edersiniz. Bu görsel oluşturucu kullanıcı dostudur ve metinleri, resimleri, stil seçeneklerini vb. Düzenlemenizi sağlar.

Divi, Google Yazı Tipleri, sınırsız renkler ve daha fazlasını sunar. Bu, herhangi bir CSS kodunu bilmenize gerek kalmadan içeriğinizin görünümünde kolayca değişiklik yapabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca bir iletişim formu gibi özellikleri de kolayca ekleyebilirsiniz.

6. Tinos

Tinos, yazarlar ve blog yazarları için muhteşem bir WordPress minimalist temasıdır. Zarif tipografi ve dikkat dağıtıcı olmayan bir düzen ile geliştirilmiş okunabilirliğe odaklanır.

Tinos, ana sayfadaki blog yazılarınıza sonraki ve önceki düğmeleri ekleyerek kullanıcıların ekrandaki gönderiler arasında geçiş yapmasına olanak tanır. Özel bir tema ayarları sayfasıyla kurulumu çok kolaydır. Ayrıca, içeriğinizin farklı şekillerde öne çıkmasına yardımcı olmak için farklı gönderi şablonları sunar.

7. Tek Renkli

StudioPress’ten Monochrome, çok sayıda beyaz alan, temiz tipografi ve zarif bir tasarım içeren ultra minimalist bir WordPress temasıdır.

Monochrome ile özelleştirilebilir başlıklar, widget’lı bir ana sayfa düzeni, sayfa şablonları ve bir tema seçenekleri paneli elde edersiniz. Yazı ve sayfa oluşturmak için WordPress blok düzenleyici (Gutenberg editörü) ile tamamen uyumludur veya herhangi bir popüler WordPress sayfa oluşturucu eklentisini kullanabilirsiniz.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

8. Tutulma

Eclipse, blog yazarları, yazarlar ve yazarlar için zarif bir WordPress blog temasıdır. Ana sayfası, öne çıkan içeriği sergilemek için güzel bir kaydırıcı ve ardından sayfalarınıza bağlantı blokları sunar.

Eclipse, Instagram fotoğrafları ve videoları için özel bir widget ile birlikte gelir. Ayrıca güzel galeri şablonlarına, bir portföy bölümüne ve tam WooCommerce uyumluluğuna sahiptir.

9. Biber +

Pepper +, en iyi WordPress temalarından biridir ve her türlü web sitesini oluşturmak için uygundur. Kolayca özel bir düzen oluşturmak için birden fazla hazır tasarım ve sürükle ve bırak modülleri ile birlikte gelir.

Pepper + ile Google Yazı Tipleri, çoklu başlık stilleri, simge yazı tipleri, bir e-posta abonelik formu ve daha fazlasını elde edersiniz. Ayrıca, renkleri ve yazı tiplerini kolayca değiştirmenize olanak tanıyan süper esnektir.

10. Şık

Elegant, temiz bir tasarıma sahip güzel bir WordPress minimalist temasıdır. İçeriğinizin okunabilirliğini artıran ve ziyaretçilerinize harika bir kullanıcı deneyimi sunan geniş özellikli görüntülere ve net tipografiye sahiptir.

Elegant, bir blog teması olacak şekilde tasarlanmıştır, ancak bunu kişisel bir blog için kullanmanız gerekmez. Ayrıca ajanslar, dergi web siteleri ve çevrimiçi mağazalar için harika bir seçenektir. Birden çok başlık stili, portföy ve ekip bölümleri, renk şemaları ve yerleşik bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu içerir.

11. Yazar Pro

StudioPress’ten Author Pro, yazarlar ve yazarlar için profesyonel bir WordPress temasıdır. Her öğe için bir ayrıntı sayfası olan bir kitap kütüphanesi oluşturmanıza izin veren tamamlayıcı bir eklenti ile birlikte gelir, bu nedenle e-kitap satmak için harika bir tema.

Author Pro teması temiz ve zarif bir düzene sahiptir. Tamamen widget’lı bir ana sayfaya, özel başlığa ve bir tema seçenekleri sayfasına sahiptir. Duyarlı tasarım kullanır ve tüm mobil cihazlarda harika görünecektir.

Kreatif Ajans kullanıcıları, WP Engine’den barındırma satın alırken Author Pro teması ve diğer tüm StudioPress temalarından çok şey elde edebilir.

12. Brittany

Brittany, yaşam tarzı blog yazarları ve yazarları için temiz ve ferah bir WordPress temasıdır. Blogunuz için farklı düzenler, renkler ve yazı tipleri seçmek için birçok özelleştirme seçeneği ile birlikte gelir.

Ana sayfa, önemli makalelerinizi görüntülemek için içerik widget’larını sürükleyip bırakmanıza olanak tanır. Ayrıca, sosyal medya ve içerik keşif özellikleri için özel pencere öğeleri içerir.

13. Neve

Neve, muhteşem bir minimalist WordPress temasıdır. Farklı iş ve kurumsal nişler için birden fazla başlangıç sitesi ile birlikte gelir. Ayrıca yazarlar ve blog yazarları için hazır şablonlar içerir.

WooCommerce entegrasyonu ile Neve, kolayca bir çevrimiçi mağaza oluşturmanıza veya blogunuzdan ürün satmanıza olanak tanır. Özelleştirme söz konusu olduğunda, Neve, Elementor ve Visual Composer gibi sayfa oluşturucularla sorunsuz bir şekilde uyumludur.

14. Kovan

Hive, siyah beyaz bir WordPress minimalist temasıdır. İçeriği birden çok sütunda öne çıkarmanıza olanak tanıyan dergi tarzı bir düzeni vardır. Siteniz her ekran boyutunda ve her cihazda harika görünecek.

Ek WordPress tema özelleştirici seçenekleriyle Hive, web sitesi düzeninizi, düğmelerinizi, yazı tiplerinizi, renkleri, arka planları ve daha fazlasını herhangi bir kodu düzenlemeden yönetmenize olanak tanır.

15. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro, her türlü web sitesi için mükemmel bir minimalist WordPress temasıdır. Üstte büyük bir resim, bir karşılama mesajı ve bir harekete geçirici mesaj düğmesi bulunan güzel bir ana sayfa düzenine sahiptir.

Ayrı bir blog sayfası, gezinme menüsü, özel başlık ve tema ayarları sayfasıyla birlikte gelir. Siyah beyaz tasarım, içeriğinizin okuyucular tarafından oldukça görünür olmasını sağlar.

16. Köşe

Corner, yazarlar ve blog yazarları dahil olmak üzere yaratıcı profesyoneller için bir WordPress temasıdır. Bu güzel tema, minimal bir düzen, ana sayfa kaydırıcısı ve bir portföy bölümü içerir.

Corner ayrıca WooCommerce için hazırdır ve sosyal paylaşım ve içerik keşfi için özel widget’larla birlikte gelir. Hızlı ve kolay kurulum için bir tema seçenekleri paneli içerir.

17. Wisteria

Wisteria, ücretsiz bir WordPress blog oluşturma temasıdır. Minimalist bir tasarıma ve klasik bir blog düzenine sahiptir. Başlık, sırasıyla beyaz ve siyah arka plana sahip özel bir logo ve gezinme menüsü içerir.

Sağda bir kenar çubuğu bulunan 2 sütunlu bir düzene sahiptir. Wisteria çeviri için hazırdır ve çok dilli bir web sitesini kolayca oluşturmanıza olanak tanır.

18. Bağlayıcı Pro

Binder Pro, yazarlar, yayıncılar, yazarlar ve hikaye anlatıcılar için akıllı ve güzel bir WordPress minimalist temasıdır. İçeriğinizi okuyucular için oldukça görünür kılan beyaz bir arka plana sahiptir.

Öne çıkan içerik bölümünde, en iyi içeriğinizi resimlerle sergileyebilirsiniz. Binder Pro ayrıca içerik kategorilerini görüntülemek için birden fazla ana sayfa bölümü sunar. Tüm popüler WordPress eklentileriyle de tamamen uyumludur.

19. Elemin

Elemin, sağ kenar çubuğuna sahip 2 sütunlu bir düzen içeren klasik bir WordPress blog temasıdır. Ayrıca ana sayfada çok sütunlu ve ızgara düzeni seçenekleri sunar.

Resim galerileri, RTL dil desteği, altbilgi widget’ları ve renk şemaları için bir ışık kutusu açılır penceresi içerir. Web sitenizi hızlı bir şekilde kurmak için demo içeriğini içe aktarmanıza veya bir tema seçenekleri paneli kullanmanıza olanak tanır.

20. Parallax Pro

Parallax Pro, bloglar dahil her türlü web sitesi için çok uygun, çok amaçlı bir WordPress minimalist temasıdır. Sayfalarda ve yazılarda özel arka planlara ve tamamen işlevsel paralaks kaydırmaya sahiptir.

Birden fazla ana sayfa pencere öğesi alanıyla, ön sayfanızın herhangi bir bölümüne içerik, resim ve hatta kısa kod ekleyebilirsiniz. Parallax Pro, hızlı bir şekilde başlamanıza yardımcı olmak için başlık düzenleri, canlı özelleştirme desteği ve bir tema seçenekleri paneli ile birlikte gelir.