Yoga Stüdyoları için En İyi 21 WordPress Teması (2021)

750 425 KreatifAjans

WordPress yoga stüdyosu teması mı arıyorsunuz?

Yoga stüdyonuzu etkili bir şekilde tanıtmak için sınıflarınızı, programlarınızı, etkinliklerinizi ve programlarınızı profesyonelce sergileyebilecek bir WordPress teması isteyeceksiniz.

Bu yazıda, kullanabileceğiniz en iyi yoga WordPress temalarından bazılarını paylaşacağız.

Best WordPress Themes for Yoga Studios

WordPress ile Yoga Web Sitesi Kurmak

WordPress, dünyadaki en popüler web sitesi oluşturucusudur. Tüm web sitelerinin% 35’inden fazlası WordPress kullanıyor çünkü kullanımı kolay ve her türlü web sitesi yapmanıza izin veriyor.

İki tür WordPress web sitesi vardır, WordPress.org ve WordPress.com.

En popüler ve esnek çözüm olduğu için WordPress.org’u kullanmanızı öneririz. İşletmenizi büyütmek için ihtiyaç duyacağınız tüm WordPress özelliklerine anında erişim sağlayacaktır.

WordPress.org kullanarak bir Yoga web sitesi yapmak için, sitenize internet üzerinden erişilebilmesi için WordPress web barındırma ihtiyacınız olacaktır.

Ayrıca bir alan adına ihtiyacınız olacak. Alan adınız, kreatifajans.com veya google.com gibi sitenizin adresidir.

Bluehost’u web barındırmanız için öneriyoruz. Resmi olarak önerilen bir WordPress barındırma sağlayıcısı ve dünyanın en iyi barındırma şirketlerinden biridir.

Kreatif Ajans okuyucuları için Bluehost ayrıca ücretsiz bir alan adı, ücretsiz SSL sertifikası ve web barındırmada% 65 harika bir indirim sunuyor.

→ Bu Özel Bluehost Teklifini Almak İçin Buraya Tıklayın ←

Web barındırma satın aldıktan sonra, bir WordPress web sitesinin nasıl yapılacağına dair adım adım kılavuzumuzu izleyin. Siz veya başka bir yoga eğitmeni çevrimiçi dersler sunacaksa, WordPress ile çevrimiçi yoga derslerinin nasıl sunulacağına dair ayrıntılı eğitimimizi de gözden geçirmek isteyeceksiniz.

Web sitenize yükleyebileceğiniz en iyi yoga WordPress temalarından bazılarına bir göz atalım. Temayı sitenize nasıl ekleyeceğinizden emin değilseniz, bir WordPress teması kurma konusundaki eğitimimiz süreç boyunca size yol gösterecektir.

1. Astra

Astra, her tür işletme için uygun en iyi WordPress temalarından biridir. Yoga ve fitness web siteleri için birden fazla hazır şablon dahil olmak üzere farklı işletmeler için düzinelerce başlangıç sitesi ile birlikte gelir.

Yoga web sitenizi hızlı bir şekilde kurmak için tek tıklamayla demo içerik ithalatçısını kullanabilirsiniz. Tema, WordPress canlı özelleştiriciyi kullanarak özelleştirmek ve Görsel Besteci gibi sayfa oluşturucuları sürükleyip bırakmak kolaydır.

2. Divi

Divi, güçlü bir WordPress teması ve nihai bir sayfa oluşturucu eklentisidir. Yoga web sitenizi kolayca oluşturmak için tek noktadan bir çözümdür.

Divi temasıyla, WordPress yönetici panelinizde 100’lerce tam işlevsel web sitesi düzeni, 1200’den fazla önceden hazırlanmış sayfa şablonu ve tonlarca özelleştirme seçeneği elde edersiniz. Ayrıca arka plan resimleri, renkleri, Google yazı tipleri ve video desteğine sahiptir.

3. OceanWP

OceanWP, yoga, fitness, sağlık ve spor salonu eğitmenleri için premium benzeri ücretsiz bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Hızlı sayfa yükleme süresiyle birlikte gelir ve web sitenizin trafiğini artırmak için iyi WordPress SEO (arama motoru optimizasyonu) için tasarlanmıştır.

Tema, RTL dilleri için destek içerir. Kolayca çok dilli bir web sitesi oluşturmak için çeviri hazırdır. Ayrıca WooCommerce ve kutudan çıkan popüler WooCommerce eklentileri ile uyumludur ve yoga işinizi kurmanıza yardımcı olur.

4. Ultra

Ultra, her tür web sitesi için oluşturulmuş mükemmel ve özelleştirilebilir bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Web sitenizi hızlı bir şekilde kurmanıza izin veren bir yoga şablonu da dahil olmak üzere birkaç hazır demo sitesi sunar.

Güzel ve göz alıcı renkler, çift gezinme menüleri, karşılama metni ve daha fazlasını içeren tam ekran bir düzene sahiptir. Ultra duyarlı tasarım kullanır, böylece siteniz tüm cihazlarda güzel görünür.

5. Hestia Pro

Hestia Pro, her türlü web sitesi için tek sayfalı ve çok sayfalı WordPress çok amaçlı bir temadır. Spor salonu, yoga ve fitness web siteleri için hazır bir düzen dahil olmak üzere birkaç web sitesi şablonu içerir.

Birden çok ana sayfa bölümü ve bir video başlığı ile birlikte gelir. Ana sayfanızı ve açılış sayfalarınızı kolayca tasarlamak için özel WordPress ayarları sunar. Kısa kodları pencere öğesi alanlarınızda, yazılarda ve sayfalarda da kullanabilirsiniz.

6. Wellness Pro

Wellness Pro, fitness, yoga ve diğer sağlık hizmeti sağlayıcıları için profesyonel ve zarif bir WordPress temasıdır. Hatta bir güzellik salonu veya sağlıklı yaşam merkezi web sitesi için de kullanabilirsiniz.

Birden çok başlık stili, 12 widget hazır alan ve tema özelleştirici desteği sunar. Ayrıca WooCommerce ile entegre olur, böylece yoga ve fitness ürünleri için kolayca bir çevrimiçi mağaza ekleyebilirsiniz.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

7. Enerji

Energy, fitness eğitmenleri, spor salonları, spor etkinlikleri ve yoga kulüpleri için şık ve duyarlı bir WordPress temasıdır. Özel logoyu ve gezinme menüsünü destekleyen bir arka plan görüntüsü kaydırıcısı ile birlikte gelir.

Resim galerisi, referanslar, blog ve hizmetler bölümleri için özel sayfa şablonlarına sahiptir.

8. Spencer

Spencer, fitness blog yazarları, spor salonu eğitmenleri, yoga fit sınıfları ve yogiler için profesyonel bir WordPress temasıdır. Yapışkan bir gezinme menüsü, harekete geçirici mesaj düğmesi, haber bülteni kayıt formu, sosyal simgeler ve tam genişlikte arka plan görüntüsü eklemek için widget hazır alanlara sahip özel bir ana sayfa düzenini destekler.

WordPress özelleştiricide, web sitenizin tamamı için sınırsız renk seçenekleri, paralaks efektleri, sütun düzenleri ve yazı tipi seçimi elde edersiniz. Modülleri kolayca sürükleyip bırakmak için Elementor sayfa oluşturucu eklentisini destekler.

9. Inspiro

Inspiro, yoga web siteleri için güçlü video özelliklerine sahip çarpıcı bir WordPress temasıdır. Ana sayfada tam genişlikte bir video arka planı, bir video galerisi ve videolar için ışık kutusu açılır penceresi ile birlikte gelir.

Bu temayı öne çıkaran video oynatıcı ve gece modu görünürlüğü seçeneklerine sahiptir. Inspiro teması yerleşik sayfa şablonları, sürükle ve bırak sayfa oluşturucu, özel tema seçenekleri paneli ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

10. Olimpiyat

Olympic, spor salonları, spor kulüpleri, yoga öğretmenleri ve yoga stüdyoları için modern bir WordPress temasıdır. Ürünler, hizmetler, ekip profilleri, kaydırıcılar, galeriler ve etkinlikler için şık bölümlerle birlikte gelir.

Ana sayfa ve açılış sayfaları için sosyal medya widget’larına sahiptir. Bu widget’lar, Twitter ve Instagram gibi sosyal kanalları web sitenize kolayca entegre etmenizi sağlar.

11. Yoga

Yoga, yoga, rehabilitasyon, fitness, terapistler ve sağlık odaklı web siteleri için oluşturulmuş ücretsiz bir WordPress temasıdır. Yoga hizmetlerinizi görüntülemek için özel bir başlık, gezinme menüleri, görüntü kaydırıcısı ve ana sayfa bölümleri ile birlikte gelir.

Renk şemaları, özel widget’lar, çoklu kenar çubukları, öne çıkan yazılar bölümü ve daha fazlasını içerir. Başlangıç dostu ve minimum çabayla kurulumu kolaydır.

12. Mai Yaşam Tarzı

Mai Lifestyle, fitness, yaşam tarzı, spor salonu ve yoga web siteleri için mükemmel bir WordPress temasıdır. StudioPress’in Genesis Çerçevesi üzerine inşa edilmiştir ve güzel açılış sayfaları oluşturmak için özel seçenekler içerir.

Özel bir başlık, güçlü tema seçenekleri, sınırsız renk, görüntü kaydırıcısı, harekete geçirici mesaj düğmesi ve sosyal medya simgeleri içerir. SEO dostudur ve ayrıca çevrimiçi satış için e-ticareti destekler.

StudioPress şu anda en popüler yönetilen WordPress barındırma şirketi olan WP Engine’in bir parçası. Web sitenizi oluşturmak için WP Engine barındırma hizmetine kaydolduğunuzda bu temayı ve diğer tüm 35+ StudioPress temasını edinebilirsiniz.

Bonus: Kreatif Ajans kullanıcıları ayrıca% 20 indirim alır. WP Engine ile bugün başlayın!

13. Meridian Fitness

Meridian Fitness, harika tipografiye sahip zarif bir WordPress temasıdır. Sağlık, fitness, spor salonu ve yoga web siteleri için tasarlanmıştır. Kişisel eğitmenler, sınıf programınız, etkinlik takvimi ve kurslar eklemek için birden fazla içerik türü sunar.

Canlı önizleme ile WordPress özelleştiricisinden yönetebileceğiniz özel tema seçenekleriyle birlikte gelir. Ayrıca, web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak için tek tıklamayla demo içerik ithalatçısını destekler.

14. VW Fitness

VW Fitness, fitness, yoga ve spor salonu web siteleri için başka bir ücretsiz WordPress temasıdır. Üstüne özel bir logo, gezinme menüsü, karşılama mesajı ve harekete geçirici mesaj düğmesi ekleyebileceğiniz tam genişlikte bir arka plan resmi kaydırıcısı ile birlikte gelir.

Referanslar, randevu rezervasyon formu, hizmetler, sosyal paylaşım simgeleri ve daha fazlası için hazır bölümler sağlar. Tema, üçüncü taraf WordPress eklentilerinin sitenize özel özellikler eklemesi için esnektir.

15. Köşe

Corner, bir yoga web sitesi, fitness stüdyosu veya sağlık koçu web sitesi için kolayca uyarlanabilen minimalist bir WordPress temasıdır. 2 sütunlu bir düzen, dikey gezinme menüsü, bir hoş geldiniz widget’ı ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

Güzel renk şemaları, özel widget’lar ve renkler içerir. Corner teması, çevrimiçi yoga eğitimi ve fitness ürünlerinizi satmak için e-ticaret desteğine sahiptir.

16. Fizik

Physique, spor, yoga, spor salonu, fitness kulüpleri ve sağlıkla ilgili web siteleri için tasarlanmış ücretsiz bir WordPress temasıdır. Başlıkta öne çıkan bir içerik kaydırıcısı ve sosyal medya simgeleri ile birlikte gelir.

Yoga derslerinize katılan müşteriler için süreci kolaylaştırmak için ana sayfada yerleşik bölümlere sahiptir. Tema, WordPress canlı özelleştiriciyi kullanarak özelleştirmek için esnek ve kullanıcı dostudur.

17. Çivit

Indigo, WordPress web siteleri için çok amaçlı bir temadır. Size zaman ve emek tasarrufu sağlayan güçlü sürükle ve bırak modüllerine sahip bir yoga sitesi tasarlamak için kullanılabilir.

Özellikler söz konusu olduğunda, Indigo’nun yerleşik bir iletişim formu, Google Haritalar, sosyal paylaşım simgeleri, WooCommerce entegrasyonu, müşterilerin oturum açma işlevi ve müşterilerinize yardımcı olacak çok daha fazlası vardır.

18. Pranayama Yoga

Pranayama Yoga, güzel bir yoga WordPress temasıdır. Özel bir logoyu, iki gezinme menüsünü, bir karşılama mesajını, özel sayfa düzenlerini ve bir görüntü kaydırıcısını destekler.

Ayrı bir blog sayfası ve Hakkında, kurslar, eğitmenler, referanslar ve daha fazlası için yerleşik bölümleri vardır. Özel widget’ları kullanarak kolayca işlevler ekleyebileceğiniz widget’lı bir altbilgi bölümü ve kenar çubuğu alanı içerir.

19. Yerel Ayarlar

Locales, şehrinizdeki tüm yoga stüdyoları için yerel bir işletme rehberi oluşturmak için kullanılabilecek güzel bir WordPress temasıdır. Konumları bir haritada göstermek, işletme listesi şablonları sunmak ve bir ortaklıklar bölümü sağlamak için güçlü özelliklere sahiptir.

Kullanıcıların kendi listelerini göndermeleri, konumları yönetmeleri ve en sevdikleri yoga stüdyolarını sitenize eklemeleri için özel bir formla birlikte gelir. Locales teması, birden çok sayfa şablonu, blog düzeni ve sosyal entegrasyonlar için yerleşik bir bölüm içerir.

20. Flevr

Cevap bırakın