Blogcular için En İyi 10 iPhone Uygulamasına Sahip Olmalıdır

750 425 KreatifAjans

Yüklemeniz gereken blogcular için en iyi iPhone uygulamalarını mı incelemeleri? Blog yazı yardımcı olması için muhtemelen iPhone’unuzda birden fazla uygulama kullanıyorsunuzdur. Bu tatlı, blogcular, WordPress kullanıcıları ve web pazarlamacılar için özenle seçtiğimiz iyi 10 iPhone uygulamasına sahip olmalıyız.

Must have iPhone apps for bloggers

1. WordPress.com Uygulamaları

WordPress.com Apps

WordPress.com, kendi kendine barındırılan WordPress.org web sitelerinin yanı sıra WordPress.com’unuzu yönetmek için güzel program uygulamalar sunar. Daha fazla ayrıntı için WordPress.com ile WordPress.org arasındaki fark farklı kılavuzumuza bakın.

Uygulama iOS, Android ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir. Hareket halindeyken gönderi yazmanıza ve düzenlemenize, fotoğraf paylaşmanıza, anlık bildirimler almanızı ve yorumlarınızı yönetmenize olanak tanır.

Uygulamayı kullanmanın bir dezavantajı, istatistikler gibi bazı özelliklerinin bir WordPress.com hesabı oluşturmanızı ve sitenize JetPack’i yükleme gerektirmesidir. Ancak bu özellikler bağlıdır ve bu özellikleri kullanmadan devam edebilirsiniz.

2. Ulysses

Ulysses

İPhone’unuzda harika bir yazma deneyimi, Ulysses’e göz atın. Ödüllü bir uygulama ve deneyimini seveceksiniz.

Uygulama, siz yazarken temelde önden çekilir ve daha küçük size bile daha üretken olmanızı sağlar. WordPress ve Medium ile çalışan bir yazma uygulamasıdır. Notlar, Google Drive, DropBox ve daha fazlasıyla paylaşabilir ve açabilirsiniz.

Ayrıca, tüm yazma projeleriniz için sezgisel bir organizasyonla birlikte gelir ve hareket halindeyken düzenli kalmanızı kolaylaştırır. Metin düzenleme, bağları biçimlendirmek Veya Eklemek İçin Sürekli Olarak küçük düğmelere dokunmadan özgürce yazabilmenizi sağlayan markdown sözdizimini kullanır.

3. Feedly

Feedly

Hareket halindeyken tüm favori web sitelerinizi ve bloglarınızı okumak ister misiniz? Ardından Feedly’yi kontrol edin. En sevdiğiniz web sitelerine abone olmanın, istediğiniz istediğiniz zaman ve hangi cihazı kullanıyor olursanız olun okumanın en akıllı yoludur. Feedly, tarayıcılar, masaüstü, iOS, Android ve daha fazlası için kullanılabilir.

Muhtemelen piyasadaki en iyi RSS okuyucusudur. Temiz ve net bir okuma deneyimi, okuduklarınızın akıllıca izlenmesi ve aboneliklerinizi düzenlemek için daha kolay araçlar sunar.

4. Snapseed

Snapseed

İPhone’unuz harika bir kamerayla gelir ve hareket halindeyken iPhone’unuzu kullanarak bazı fotoğrafları görebilirsiniz. Ne yazık ki, kutudan çıkarmaz, istediğiniz her şeyi yapabilen gelişmiş resim düzenleme aracıyla birlikte gelmiyor. Snapseed’in devreye girdiği yer burasıdır.

Google tarafından imzalayın Snapseed, mobil cihazlar için geliştirilmiş bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Hem Android hem de iPhone için kullanılabilir ve temizme fırçası, görüntüleme, filtreler, renk ve ışık dengesi ve daha fazlası gibi gerçekten harika olabilir.

Snapseed’in gelişmiş düzenleme özellikleri için dokunma ve hareketleri ne kadar kolaylaştırdığına şaşıracaksınız. Telefonunuzdan düzenli olarak fotoğraf paylaşıyorsanız, iPhone’unuz için sahip olunması gereken bir uygulama.

5. IFTTT

IFTTT

Bazen birisinin blog yazmanızın ve sosyal medyanızın çeşitli yönlerini otomatikleştirmesini ister misiniz? IFTTT, dilediğiniz sanal asistandır.

Sosyal medyanızı, blogunuzu, mobil kullanımınızı ve nesnelerin internetini otomatikleştirmenize olanak tanır.

Temel olarak, yalnızca farklı uygulamalar için teminlersiniz ve bu eşleştiğinde IFTTT, tanımladığınız eylemleri gerçekleştirir. Örneğin, yeni makalelerinizi tweetleyebilir, Facebook’ta paylaşabilir, makaleleri retweetleyebilir ve çok daha farklı olabilir.

Daha fazla detay için WordPress ve sosyal medyanın IFTTT ile nasıl otomatikleştirileceğine küçük çocuk kılavuzumuza bakın.

6. Google Authenticator

Google Authenticator

WordPress güvenlik kılavuzumuzda bulacağınız en önemli ipuçlarından biri, WordPress giriş ekranınız için iki adımlı emri istiyor. Google Authenticator, onu etkinleştirmeniz gereken uygulamadır.

WordPress şifrenizle birlikte girmeniz gereken zamana duyarlı şifreler oluşturur. Bu şifreler mobil cihazınızda ve sadece kısa bir süre için oluşturulduğundan, bilgisayar korsanları web sitenize giremeyecektir.

Ayrıntılı talimatlar için, WordPress’e Google Authenticator 2 adımlı doğrulamanın nasıl ekleneceğine duvarındaa bakın.

7. LastPass

LastPass

İnternetin köşelerinde karanlıklarında gizlenen kimlik hırsızları, kötü amaçlı yazılımlar ve siber saldırılar var. Bu tehditlere karşı ilk savunma hattınız şifrelerinizdir. Tüm iletişim hesaplarınız için benzersiz ve güçlü parolalar kullanmalısınız. Şimdi, soru tüm şifreleri nasıl takip edeceğidir?

Yok. LastPass, tüm tarayıcılarda, işletim sistemlerinde ve hatta iPhone’unuzda çalışan bir parola yöneticisi uygulamasıdır. Şifreleri otomatik olarak kaydetmenizi ve girmenizi sağlar. Parolalarınızı, onlar parolaya bakmadan iş arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi için, WordPress’e yeni girişler için şifrelerin nasıl yönetileceğine kılavuzumuza bakın.

Alternatif: Authy, 1Password

8. Pushbullet

Pushbullet

Pushbullet, cihazlarınız arasında dosya paylaşmanıza izin veren bir uygulamadır. Tüm işletim sistemlerinde, iPhone, Android ve tüm büyük tarayıcılarda çalışır. Bu, tüm dosyalarınızı senkronize etmeden bir cihazdan diğerine dosya istediğinizde özellikle kullanışlıdır.

Ayrıca, telefonunuzdaki bildirimleri tarayıcınızda veya masaüstünüzde görüntülemenizi sağlar. Metin mesajlarını masaüstünüzden de görüntüleyebilir ve telefonunuza gönderebilirsiniz.

9. Hootsuite

Hootsuite

Android sosyal medya uygulamaları kullanıcı kullanıcı için gayet iyi çalışsa da, bir blog yazarı, ikinci pazarlamacı veya işletme sahibi olarak birkaç duyacağınız birçok inceleme gözden kaçırırlar.

Bu özelliklerden birkaç planlama, sosyal medya izleme, analiz, birleşik kontrol paneli, işbirliği vb. İçerir. Hootsuite muhtemelen tüm bu özellikleri güzel veleştirilmiş bir kontrol paneli altında sunulan basit basit uygulaması.

10. Evernote

Evernote

Evernote, en sevdikleri alma uygulaması olarak blog yazarlarının bir numaralı tercihi olmuştur. Değil, şifrenizi kaydetmenize, hatırlatıcılar ayarlamanıza ve bu tüm cihazlarınızda paylaşmanıza olanak tanıyan güçlü ve sezgiseldir. Ayrıca, Evernote veya cihazınızın herhangi bir üçüncü tarafının kullanan herkesle paylaşamazsınız.

Bunun da ötesinde, Evernote, Feedly, IFTTT, Google Drive, Notes ve daha fazlası gibi uygulamalarla sorunsuz bir şekilde çalışır. Bu boyut daha fazla esneklik ve notlarınızı kaydetmeniz ve paylaşmanız için yol sunar.

Alternatif: Google Keep

Bu makalenin, blog yazarları için olması gereken bazı yeni iPhone uygulamaları yardımcı yardımcı umuyoruz. Ayrıca, onun WordPress blogcunun kullanması gereken ücretsiz Google araçları listemizi de isteyebilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğitimleri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta bulabilirsiniz.